Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΣΦΠΑ ”ΙΚΑΡΟΣ” ΣΤΟ 2 ΣΥΑΣ


phoca_thumb_l_ikaros-megara%20feb2012%209
Αντιγράφουμε από το φιλικό μας Σύλλογο:
Στο «Στρατόπεδο Δελαπόρτα» όπου εδρεύει το 2ο ΣΥΑΣ (Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού) στα Μέγαρα Αττικής βρέθηκε ο Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας «Ίκαρος» πραγματοποιώντας την προγραμματισμένη του επίσκεψη με σκοπό την φωτογράφιση των δραστηριοτήτων της Μονάδας.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά το πρόγραμμα πτήσεων από όλους τους τύπους ελικοπτέρων που χρησιμοποιεί το 2ο ΣΥΑΣ καθώς και να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους που τα επανδρώνουν και τα υπηρετούν.

Την ημέρα της επίσκεψής μας είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την συνεκπαίδευση που εκτελούνταν μεταξύ του 2ο ΣΥΑΣ και ελικοπτέρου Sikorsky S-70 SeaHawk του Αμερικανικού Ναυτικού (U.S Navy) που ανήκει στην COMSIXTHFLT HSC 28 DET 1.



Ο «Ίκαρος» ευχαριστεί θερμά τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Κωvσταντίνο Ζιαζιά , τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ Επίλαρχο Ιωάννη Ψωμά, τον Δκτη του 2ου ΣΥΑΣ Σχη (ΑΣ) Αντώνιο Δάρα, τον Αντισυνταγματάρχη (ΑΣ) Ιωάννη Κουκούλη καθώς και τον Ταγματάρχη (ΑΣ) Γεώργιο Μελισσόβα για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης.
armyaviation.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: