Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Έλληνες "στρίμωξαν άγρια" τον Π.Τόμσεν στο LSE


Σφοδρές αποδοκιμασίες από Έλληνες φοιτητές αντιμετώπισε στο London School of Economics, ένα από τα εκτελεστικά όργανα της διεθνούς συνωμοσίας καταλήστευσης της χώρας, ο Πόουλ Τόμσεν στην ακαδημαϊκή εκδήλωση για "τη συνταγή της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα".


Όπου αυτή η συνταγή έφερε στην Ελλάδα από έλλειμμα 110% το 2009 σε 160% το 2012 όπως του φώναξαν αγριεμένοι οι Έλληνες φοιτητές. 

«Μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί στο 160%και τολμάτε να μας μιλάτε για συνταγές;», του φώναξε ένας άλλος Έλληνας φοιτητής όταν ο Π.Τόμσεν ολοκλήρωσε την ομιλία του.

Εκείνη τη στιγμή κι άλλοι φοιτητές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση άρχισαν να γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά του επικεφαλής της τρόικας.

Ο Π.Τόμσεν αρχικά έμεινε ατάραχος, αλλά οι αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα από όλο το ακροατήριο δεν τον άφηναν να μιλήσει και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.  

Την ίδια στιγμή έξω από την αίθουσα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούσαν φοιτητές οι οποίοι ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας εκφράζοντας την αγάνακτησή τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας τα οποία έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: