Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

2EC4CF900
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με μια σιβυλλική  δήλωση τόνισε  ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας έχουν  συμπεριλάβει στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων, τους μαχητές που σκότωσαν τον Ρώσο Πιλότο, ο οποίος έπεσε με αλεξίπτωτο όταν καταρρίφθηκε το Su-24 από τουρκικό πύραυλο αέρος-αέρος , αναφέρει *** δημοσίευμα.


Δεν είπε βέβαια  ότι η ρωσική επίλεκτη δύναμη Zaslon , η οποία δρα εδώ και καιρό στην Συρία , τους αναζητά  εναγωνίως για τους εκτελέσει έναν-έναν.

«Θέλω να πω δημόσια ότι σε όλες τις περιπτώσεις για μας είναι απολύτως απαραίτητο να συμπεριλάβουμε στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων,  και τους ισλαμιστές  της ομάδας, η οποία βασάνισε και εκτέλεσε τον άτυχο πιλότο μας, όταν αυτός έπεσε  στη γη με αλεξίπτωτο, και στην συνέχεια χλεύαζαν  πάνω από το σώμα του», δήλωσε ο  Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου.
Turkey-397310
«Το ίδιο ισχύει και για τους δολοφόνους του στελέχους  των ειδικών δυνάμεων που δρούσε από το ελικόπτερο με τους συναδέλφους του, πραγματοποιώντας αποστολή διάσωσης», είπε ο Ρώσος υπουργός.

Σύμφωνα με άρθρο μας στο pentapostagma.gr: *** Στην Συρία δρα η ομάδα μύθος των ρωσικών ειδικών δυνάμεων «Zaslon» με αποστολή τα «κεφάλια» των αρχηγών του ISIS, είχαμε επισημάνει ότι στην Συρία, δρα σε πολλά και διαφορετικά σημεία, η  επίλεκτη δύναμη που αποτελεί  μύθο στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών όλου του κόσμου, την δύναμη  Zaslon.
81958
Τα στελέχη της δύναμης αυτής  που συμμετείχαν  σε άκρως απόρρητες επιχειρήσεις αθέατοι από όλους,  ΤΩΡΑ μετά από προεδρική εντολή  τριγυρνούν παντού (πρωί και βράδυ) αναζητώντας τους ισλαμιστές αντάρτες, οι οποίοι  κραύγαζαν και χλεύαζαν πάνω από την σωρό του άτυχου Ρώσου Αντισμήναρχου, την οποία σκύλευσαν καταπατώντας θεϊκούς και ανθρώπινους νόμους.

 Η σκύλευση νεκρού αποτελεί ποινικό αδίκημα από την εποχή του Ομήρου, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε .

Μαζί με τις δυνάμεις των Πεζοναυτών  της 810ης ταξιαρχίας από την Κριμαία, ήρθαν κάτω από άκρα μυστικότητα οι περιβόητες ρωσικές υπερ-ειδικές δυνάμεις  μύθος με το όνομα «Zaslon».

Επισημαίνουμε ότι οι  άνδρες αυτοί , σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ως κύρια αποστολή την εκτέλεση των Τουρκμένων και των μαχητών της Αλ Νούσρα που «χοροπήδαγαν» γύρω από τον νεκρό πιλότο.!!
Οι μέθοδοι και οι τρόποι που ενεργούν οι συγκεκριμένοι κομάντος τους κατατάσσουν στα ανθρώπινα «φαντάσματα» , με μεθόδους και εκπαίδευση που «ακουμπά» και ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: