Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Επαγρυπνεί το ΓΕΣ …Ξανά στη Σαμοθράκη ο ΑΣΔΕΝάρχης

8-10-780x400

Ανησυχεί το ΓΕΣ και έστειλε πάλι τον ΑΣΔΕΝάρχη να ελέγξει το Προσωπικό του 41 Συντάγματος Πεζικού στη νήσο Σαμοθράκη ….Θέλοντας να έχει κρατήσει και  την πίσω πόρτα κλειστή !




3-14

Δεν είναι μυστικό ότι αφού κλείσαμε το Πέρασμα του Έβρου οι Τούρκοι μπορεί να σκεφτούν  να  τολμήσουν Υπερκέραση των Ελληνικών Δυνάμεων  και η ΑΣΔΕΝ ενισχύει τις Δυνάμεις της στο νησί ...Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι Έφεδροι που είναι πλέον οργανωμένοι!

(Ίσως μια Άσκηση Επιστράτευσης και συναγερμού με χρήση όλων των διαθέσιμων οπλομηχανημάτων να έστελνε και τα δέοντα μηνύματα )

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της Τακτικής
Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού, στη Σαμοθράκη.
6-13

Ο ΑΣΔΕΝάρχης έλεγξε τις αντίδραση των Αντιαεροπορικών  και Αντιαβακικών Δυνάμεων ,καθώς και τα Τμήματα Αμέσου Επεμβάσεως !

Ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ παρακολούθησε δραστηριότητες του Συγκροτήματος, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελεί και στο πλαίσιο των  κατευθύνσεων του ΓΕΣ, παρείχε οδηγίες και διευκρινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: