Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΑΠ: Η συνάντηση που θα συζητηθεί

untitled-1
Την συνεργασία του ΚΙΔΗΣΟ με τις ευρύτερες δυνάμεις της κεντροαριστεράς και ιδιαίτερα με το ΠΑΣΟΚ, δρομολογεί ο Γιώργος Παπανδρέου.


Κατόπιν πρωτοβουλίας του ιδίου, «κλείδωσε» η αυριανή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάση Θεοχαρόπουλο, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες, η συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά, δεν θα αργήσει να γίνει.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του πρώην πρωθυπουργού, η συνάντηση με τον κ. Θεοχαρόπουλο, «πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου του Κινήματος και θα γίνει στις 4:00μμ, στο γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου, στη Βουλή».

t5-index-660x372

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού του κ. Παπανδρέου με την κα. Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς μεθαύριο ο επικεφαλής του Κινήματος αναχωρεί για τη Γλασκώβη.

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, αναμένεται να παρουσιάσει στον κ.Θεοχαρόπουλο και στην κυρία Γεννηματά, το σχέδιο του για τη συνεργασία κομμάτων και κινήσεων της κεντροαριστεράς, και τη κοινή κάθοδό τους στις ερχόμενες εκλογές.


Προηγήθηκε -όπως ανέφερε και η «Εφημερίδα των Συντακτών»- κλειστή σύσκεψη προ ημερών της στενής ομάδας συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού, μεταξύ των οποίων οι Φίλ. Σαχινίδης, Μιχ. Καρχιμάκης, Γ. Ελενόπουλος κ.ά. στην οποία συμφωνήθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει ο διάλογος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: