Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!…. Τα νέα εισιτήρια κατά ανέργων και υπέρ λαθρομεταναστών;

ceb5ceb9cebacebfceb1cebd
Το λέμε από τώρα πριν αρχίσει η εφαρμογή του μέτρου με τα νέα εισιτήρια και τις μπάρες (όπως είναι σε Λονδίνο κλπ) που λένε ότι θα περιορίσει την εισιτηριοδιαφυγή.


Και το λέμε για να μην γίνουν αυτά που ακούγονται και μακάρι να είναι απλώς αστήρικτοι φόβοι αν και δεν το νομίζουμε.

Το θέμα είναι με ποιο τρόπο οι άνεργοι και όσοι δικαιούνται μετακίνηση δωρεάν θα μπορούν να μετακινούνται όταν μπουν τα συστήματα για τα έξυπνα εισιτήρια.

Μία λύση θα ήταν με ειδικό εισιτήριο ή κάρτα (όπως η Oyster κλπ σε Λονδίνο και αλλού) που θα περνάει από τα μηχανήματα, είτε με χορήγηση κανονικών εισιτηρίων με επίδειξη κάρτας ανεργίας κλπ, αλλά μέχρι τώρα οι φήμες (;) λένε ότι δεν υπάρχει καν προετοιμασία για αυτό.

Αντίθετα ότι υπάρχει εκ του εξωτερικού προετοιμασία (με ΜΚΟ;) για χορήγηση «δυνατότητας πρόσβασης – access capability» σε λαθρομετανάστες, «πρόσφυγες» κλπ.

Το αρμόδιο Υπουργείο, ΟΑΕΔ και ο ΟΑΣΑ πρέπει να δώσουν (από ΠΡΟΧΘΕΣ) εξηγήσεις αν ισχύουν αυτά και να πουν αναλυτικά πώς θα συνεχίσουν να μετακινούνται δωρεάν οι άνεργοι και οι άλλοι με ελεύθερη είσοδο στα ΜΜΜ όταν εφαρμοστεί η νέα πολιτική στα ΜΜΜ με νέα εισιτήρια, μπάρες πρόσβασης κλπ.

Αν περνούν ελεύθερα οι λαθρό και οι Έλληνες άνεργοι κλπ μπλοκαριστούν και πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο, θα πάμε σε ακραίες αντιδράσεις. Δεν παίζουν με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: