Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο M.Ομπάμα θα πάει στην Λέσβο και στη Νατοϊκή βάση της Σούδας – Φόβοι για ελληνοτουρκικό επεισόδιο

obama-17
«Έχω την πληροφορία ότι ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Λέσβο, γιατί προσδίδει στο προσφυγικό τεράστιο βάρος», αποκάλυψε στον Αlpha 989 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ενώ τόνισε πως θα συζητηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο το θέμα του χρέους.


Μάλιστα, υπάρχει πληροφορία ότι θα επισκεφθεί και τη Νατοϊκή βάση της Σούδας.

Φυσικά και οι δύο αυτές πληροφορίες δείχνουν ότι οι ΗΠΑ φοβούνται ελληνοτουρκικό επεισόδιο και ο Μ.Ομπάμα με το επιτελείο του θέλει να δει τι γίνεται στο Αιγαίο για να μεταφέρει πλήρη εικόνα στην Χ.Κλίντον.

Επιβεβαιώνεται από τα πλέον επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι ο Μ.Ομπάμα θα έρθει στη χώρα μας όπως πρώτο σας μετέδωσε την πληροφορία το pentapostagma.gr.
Σημειώνεται ότι η φημολογία περί επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Λέσβο υπάρχει από την ώρα που κυκλοφόρησε η πληροφορία πως θα επισκεφθεί την Ελλάδα.

«Τα μεγάλα ζητήματα της χώρας είναι το δημόσιο χρέος και το προσφυγικό και νομίζω ότι ο Μητσοτάκης αν είχε το πολιτικό κουράγιο να κάνει την υπέρβασή του, θα είχε πολιτικά κερδίσει. Ποτέ στην πολιτική δεν μπήκε ένα τόσο μεγάλο διακύβευμα της χώρας. Εδώ άνοιξε η κουβέντα.

Είναι ζητήματα για τα οποία μπορούν να «ανοίξουν πόρτες» και χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός από όλους μας». Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι «η κυβέρνηση θα κυβερνήσει για 4 χρόνια είτε τους αρέσει είτε όχι», είπε επίσης ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε ακόμα ότι «οι πιέσεις του ΔΝΤ είναι τρομαχτικές. Μέχρι τώρα τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα δεν απέδωσαν. Η αριστερή κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάει σε μεγάλο συμβιβασμό και να υποστεί το κόστος. Η κυβέρνηση θέλει να φανεί χρήσιμη στη χώρα και είμαι βέβαιος γι’ αυτό».

Για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Π. Σκουρλέτη περιορίστηκε να πει: «συνεργάζομαι καλά με τον Σκουρλέτη και τα υπόλοιπα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο» ενώ για το γεγονός ότι έμειναν εκτός Πολιτικού Συμβουλίου η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αριστείδης Μπαλτάς σχολίασε πως «δεν είναι η 1η φορά που συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα, κάποιος θα έμενε έξω.
Και οι δυο είναι άνθρωποι που ο χώρος τους τιμά».

Για τη Siemens ο κος Κουρουμπλής είπε ότι «ο συμβιβασμός δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει εις βάρος της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: