Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι υποτακτικοί των τοκογλύφων καταδικάζουν δύο γενιές Ελλήνων μέχρι το 2060 στην κόλαση των Μνημονίων

tsipras-ftoxeia__article

Σχεδόν δύο γενιές Ελλήνων καταδικάζει στην φτώχεια και την «κινεζοποίηση» η κυβέρνηση με την ***απόφαση του Eurogroup της Δευτέρας.


Η Χώρα μας οδηγείται σ΄ένα σκοτεινό τούνελ, τουλάχιστον μέχρι το 2060!

Για 43 και πλέον χρόνια οι Έλληνες καταδικάζονται να ζήσουν στα «καζάνια» της μνημονιακής λιτότητας, αφού τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το δημόσιο χρέος συνοδεύονται από καινούργιες, αβάστακτες θυσίες για το σύνολο της κοινωνίας. 


Νέα φορολογικά μέτρα κι άλλες περικοπές στις συντάξεις, μειώσεις μισθών, ομαδικές απολύσεις και πλήρης διάλυση των εργασιακών σχέσεων συνθέτουν το πακέτο που η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να προωθήσει προς ψήφιση και εφαρμογή τις αμέσως επόμενες ημέρες.


Παρά τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης, το σίγουρο είναι ότι η ήδη πολύ άσχημη κατάσταση για τον Ελληνικό Λαό θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο.


Μάλιστα η συμφωνία για διατήρηση των πρωτογενών πλεονασμάτων στο επίπεδο του 3,5% για αρκετά χρόνια ύστερα και από το 2018 εξαφανίζει κάθε προοπτική για επιστροφή στην ανάπτυξη.

Με αυτόν τον τρόπο καταδικάζονται και οι επόμενες γενιές στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.


Και αυτή η απόφαση του Eurogroup κινείται στην γνωστή όσο και μόνιμη μέθοδο που επιφυλάσσουν τα Μνημόνια, η οποία, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, μοιάζει μ΄αυτήν της κινούμενης άμμου:


Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα στο περιεχόμενο των Μνημονίων τόσο πιο πολύ βουλιάζεις προς τον πάτο…

***απόφαση του Eurogroup 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: