Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΙΡΑΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ (ΛΑΘΡΟ) ΣΤA ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ (Βίντεο)

iraniana
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι καταπληκτική η ομολογία μιας Ιρανιάνας που ζει εδώ και 15 χρόνια στη Γερμανία στην πόλη της Κολωνίας αναφερόμενη στο προσφυγικό ζήτημα. 


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιρανιάνα αυτή που είναι και συγγραφέας οι ίδιοι οι Γερμανοί βάζουν φωτιά στην χώρα τους και κατά συνέπεια σε όλη την Ευρώπη με το να αφήνουν ελεύθερα όλες αυτές τις χιλιάδες των ισλαμιστών να εισβάλλουν στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.
Η Άγκελα Μέρκελ συνεχίζει να υποστηρίζει πως το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία και ο γερμανικός λαός θα τα καταφέρει με την γνωστή της φράση «Wir schaffen das !!!». Αν οι Ευρωπαίοι δεν ξυπνήσουν και δεν συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει είναι αυτονόητο πως θα τα καταφέρει, χειραγωγώντας τους και επιβάλλοντας τους στο τέλος το Ισλάμ και τη Σαρία.
Η Ιρανιάνα προειδοποιεί ότι η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο χειρότερη έχοντας γνώση των ισλαμικών αρχών ότι τα εγκλήματα θα αυξάνονται συνεχώς, οι ληστείες, οι βιασμοί, οι κλοπές και όλα τα παρεμφερή θα είναι στην ημερήσια διάταξη τινάζοντας στον αέρα την ασφάλεια των κατοίκων. Κατηγορεί με έντονο τρόπο όλους αυτούς τους δήθεν προοδευτικούς που κηρύττουν την ανεκτικότητα-tolerance και την συμβίωση μεταξύ διαφορετικών θρησκειών και πολιτιστικών αρχών ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και στην ουσία δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Αναφερόμενη ειδικά στους Γερμανούς τονίζει πως ενώ είναι ένας λαός υπεύθυνος, τακτικός και πειθαρχημένος έχει αφήσει ανεξέλεγκτα όλες αυτές τις καταστάσεις να διαλύσουν την κοινωνία τους και παράλληλα επικαλείται το δικό της παράδειγμα του Ιράν που ήταν κάποτε μια φιλελεύθερη χώρα και σήμερα έχει ένα καταπιεστικό ισλαμικό καθεστώς.
Σε ένα άλλο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μια χριστιανή Αιγύπτια που ήρθε στη Γερμανία αναφέρει την μεγάλη της ανησυχία βλέποντας την κατάσταση αυτή και έφτασε στο σημείο να βγει στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της ισλαμικής εισβολής και μάλιστα μπροστά στην αδιαφορία των ίδιων των Γερμανών. Εκεί όμως αντιμετώπισε την οργή και το μένος μουσουλμάνων που την έφτυναν με χυδαίο τρόπο και την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν.
Το που έχει φτάσει αυτή η κατάσταση φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο όπου σε μια λαϊκή αγορά στη Γερμανία ένας Τούρκος μουσουλμάνος φτάνει στο σημείο να απειλεί τους ίδιους τους Γερμανούς ότι θα γίνουν υποτελείς του και ότι αυτός θα επιβάλλει τα δικά του ισλαμικά πρότυπα στην ίδια τους τη χώρα.
Και τέλος φαίνεται μια ηλικιωμένη Γερμανίδα που βγαίνει εκτός εαυτού και φτάνει στο σημείο να τα βάλει με μια μουσουλμάνα διαμαρτυρόμενη ότι δεν υπάρχει πλέον ελευθερία παρά μόνο καταπίεση από την εισαγόμενη ισλαμική εισβολή.

Αυτά τα ωραία που συμβαίνουν στην μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης μην νομίζετε ότι θα τα αποφύγουμε και εμείς σε μια χώρα όπου οι πολιτικοί σκύβουν το κεφάλι και οι ποιμένες έχουν μείνει άλαλοι.


computer-control
Τέλος, για να μην μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται για την αλήθεια φροντίζουν οι κυβερνήσεις να βάζουν φίμωτρο σε κοινωνικά δίκτυα αλλά και σε διάφορα ιστολόγια. Άρθρα τα οποία γράφονται σε ιστολόγια τα οποία ξεσκεπάζουν τα επόμενα βήματα των νεοταξιτών, τα νομοσχέδια τους για παγκόσμια σκλαβιά του κόσμου σβήνονται την επόμενη στιγμή.

Στη Γερμανία για παράδειγμα έχουν κλείσει ιστοσελίδες οι οποίες μάχονται κατά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Νέα Τάξη να βάλει φίμωτρο στα πρόβατά της οδηγώντας τα προς τη σφαγή. Αν θέλουμε να αλλάξει αυτή η κατάσταση πρέπει εμείς να πάρουμε πρωτοβουλία και να το σταματήσουμε.

blessing-weapons
Ματθ. 25,32 -33 Και θα συναχθούν εμπρός του όλα τα έθνη της γης από της δημιουργίας του Αδάμ μέχρι της συντελείας του κόσμου και θα χωρίση αυτούς μεταξύ των με όσην ευκολίαν χωρίζει ο ποιμήν τα πρόβατα από τα ερίφια. Και θα θέση τα μεν πρόβατα εις τα δεξιά του τα δε ερίφια εις τα αριστερά.

Ησ. 2,4 Θα κάμη κρίσιν ο Θεός μεταξύ όλων των εθνών και ως ανώτατος νομοθέτης και κριτής θα ελέξη πολύν λαόν. Και έτσι οι τότε εχθροί και πολέμιοι μεταξύ των θα μετατρέψουν τα μαχαίρια των εις αλέτρια και τα δόρατά των εις δρεπάνια και δεν θα σηκώση πλέον έθνος εναντίον άλλου έθνους μαχαίρας, δια να πολεμήση κατ’ αυτού και δεν θα μανθάνουν πλέον οι άνθρωποι την τέχνην να πολεμούν ο ένας εναντίον του άλλου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: