Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Αμφίβιοι Καταδρομείς της Τουρκίας κατά του PKK …Αποτελεσματικότης Μηδέν! (φώτο)

6-2
Η Αμφίβια Ταξιαρχία  Καταδρομών ,  στον αγώνα κατά της  «αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης » που διεξάγεται στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Τουρκία παρέχουν  υποστήριξη για την καταπολέμηση  των Μαχητών του PKK!



   Οι  Δυνάμεις των Αμφίβιων καταδρομών πήραν  διαταγή  την 21η Οκτωβρίου 2016  να μεταφερθούν και να παρέχουν ό στήριξη στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής δράσης από τότε….Όπου  οι Επιχειρήσεις  του  Τούρκικου Στρατού έχουν πατώσει!

Προκειμένου να εξουδετερώσουν  τους  Μαχητές του PKK   επιχειρούν στην περιοχή εδώ και  περίπου 4 μήνες, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους, οι Καταδρομείς αποκλείστηκαν στα βουνά  με θερμοκρασίες μείον -30   με τους Κούρδους του PKK να εκτελούν επιχειρήσεις στα βουνά  με δύο μέτρα χιόνι και το κρύο  να φτάνει μέχρι και -30 βαθμούς!

Η ιστορία των Αμφίβιων Καταδρομών, άρχισε το 1966 με το σχηματισμό της πρώτης  Δύναμης των Αμφίβιων Καταδρομών  με το πρώτο Αμφίβιο τάγμα πεζικού, που διαμορφώθηκε με την εντολή του  Αντιναυάρχου  Κεμάλ Kayacan  στις 15  Σεπτεμβρίου 1966 στο Garrison της Golcuk.


3-1
Οι Δυνάμεις των Αμφίβιων Καταδρομών με  έδρα τη Μερσίνα, ιδρύονται  τον Απρίλιο του 1971.
Το 2ο αμφίβιο Τάγμα Πεζοναυτών ιδρύθηκε το 1973, και η πλήρη ολοκλήρωση  της αμφίβιας Ταξιαρχίας Καταδρομών  ολοκληρώθηκε  στις 18 Απριλίου του  1974  και έλαβε μέρος  στην εισβολή στο νησί της Κύπρου!

Η αμφίβια Ταξιαρχία Πεζοναυτών  επιχείρησε στις 20 Ιουλίου, 1974, κατά τη διάρκεια της επέμβασης στην Κύπρος από τη θάλασσα, εξασφάλισε το προγεφύρωμα στην Κύπρο το 1974 …Aφού οι Άσχετοι Κύπριοι και Ελλαδίτες  πίστευαν οτι κάνουν άσκηση!

Μετά τον Αττίλα  στην Κύπρο το 1974,  ένα ακόμη Τάγμα Υποστήριξης ιδρύεται  το 1979 στη Σμύρνη.
Αυτό ολοκλήρωσε την οργάνωση της Μονάδας  σε επίπεδο Συντάγματος

Το 1980, και  το 3ο  Τάγμα  αναπτύσσονται προσωρινά σε Μερσίνα για να ολοκληρώσει τις  προετοιμασίες για μελλοντικές Πολεμικές επιχειρήσεις …

Η Ταξιαρχία Αμφίβιων Καταδρομών μεταφέρθηκε στην Ανατολική και ΝοτιοΑνατολική Τουρκία τον Οκτώβριο του 2016ε όπου έχουν αποτύχει όλες οι Προσπάθειες  του Τούρκικου Στρατού για να καταπνίξει των ξεσηκωμό των Κούρδων !
8
Στρατιωτικές Αναλυτές  εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα  απο τις Επιχειρήσεις είναι πενιχρότατα …Ενώ οι Κούρδοι έχουν αποκλείσει όλες τις Ομάδες των Καταδρομών  στα βουνά ,όπου  ο εφοδιασμός τους γίνεται μόνο με Ελικόπτερα ! (Φώτο Ντοκουμέντο)

1456346679490
Οι ίδιοι αναλυτές  εκτιμούν οι  άν Κούρδοι διέθεταν  φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους θα είχαμε λουτρό αίματος της Αμφίβιας Ταξιαρχίας Καταδρομών !

Σχόλιο: Αν αυτοί είναι ο ανθός των Τούρκικων Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου …Τι να πούμε …Αυτούς φοβόμαστε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: