Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ξυλοδαρμός γονιού.. Με παλούκια από «ανθρωπιστές» στο σχολείο του Ωραιοκάστρου! (video)

pegasus_large_t_1301_107171123_type12905
Tην ώρα που το θύμα μπήκε μέσα στο σχολείο, ώστε να διαμαρτυρηθεί κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων, τον πλησίασαν έξι άτομα και τον ξυλοκόπησαν  παλούκια …Άγνωστο  αν ήταν εκτός από τους φασιστοειδή που ξυλοκόπησαν τον Έλληνα ήταν και αλλοδαποί! (φωτο αρχειου)


Άγρια επίθεση από έξι άτομα με παλούκια δέχτηκε στο προαύλιο του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου μέλος της «Πατριωτικής Κίνησης».

Όπως δείχνει και το βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα oraiokastro24.gr την ώρα που το θύμα μπήκε μέσα στο σχολείο, ώστε να διαμαρτυρηθεί κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων, τον πλησίασαν έξι άτομα και τον χτύπησαν με ξύλα. O τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο τραυματίας φέρει κακώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα … Φαίνεται θα πήραν θάρρος από τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραμονή στην Ελλάδα όσο θέλουν, οι υποστηρίζοντες τους δήθεν …»Πρόσφυγες !»

Πρόκειται για μέλος της ομάδας «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών», που βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι έξω από το σχολείο, αντιδρώντας στη φοίτηση των παιδιών «προσφύγων» ..ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το θύμα   φέρεται να είναι γονιός παιδιών ,που φοιτούν στο σχολείο του Ωραιόκαστρο

. Στον ίδιο χώρο είχαν συγκεντρωθεί και μέλη αντιρατσιστικής κίνησης (Αναρχικοί και αλληλέγγυοι , ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούσαν να αποτρέψουν συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο ξυλοδαρμός  σημειώθηκε λίγο πριν από την προγραμματισμένη αποχώρηση των παιδιών που φοιτούν στη συγκεκριμένη δομή εκπαίδευσης προσφύγων.
Μετά και την παραλαβή του τραυματία από το ασθενοφόρο τα μέλη και των δύο ομάδων αποχώρησαν από την περιοχή του σχολείου.

Περιττό να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία δεν έκανε καμιά απολύτως σύλληψη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: