Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Έκκληση Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα: «Σώστε μας από τον Ράμα» (Βίντεο)

Δραματικές εξελίξεις στην Βόρεια Ήπειρο
Συνεχίζει η Αλβανία την «εθνοτική εκκαθάριση» υπό την μορφή… «αστικών εξυγιάνσεων» αποκλειστικά εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.


Μάλιστα, οι Βορειοηπειρώτες καταγγέλουν ότι έχουν μπει στο στόχαστρο της προπαγάνδας του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρει ότι η Αλβανία βρίσκεται υπό το κράτος επίθεσης από ξένες δυνάμεις.

Χθες, δύο φιλοκυβερνητικές εφημερίδες των Τιράνων δημοσίευσαν «ρεπορτάζ» σύμφωνα με το οποίο «δύο χώρες προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Αλβανία».

Οι εφημερίδες ΤΕΜΑ και ΝΤΙΤΑ, που στηρίζουν το καθεστώς, φιλοξενούν άρθρο με το ίδιο περιεχόμενο, στο οποίο, μεταξύ των άλλων, αναφέρονται και τα ακόλουθα:

«Εμπιστευτικές πηγές δήλωσαν στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel ότι Μυστικές Υπηρεσίες των εταίρων (;) ανησυχούν όλο και περισσότερο για τις αξιόπιστες πληροφορίες που κυκλοφορούν, σύμφωνα με τις οποίες, τουλάχιστον δύο χώρες προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Αλβανία».

Μάλιστα, οι δύο εφημερίδες ούτε λίγο ούτε πολύ, «φωτογραφίζουν» την Ελλάδα ως την μία χώρα που προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Αλβανία.

«Από την άλλη, πηγές των Μυστικών Υπηρεσιών υπογραμμίζουν ότι και ελληνικοί εθνικιστικοί κύκλοι (!), που υποστηρίζουν την πλατφόρμα της προσάρτησης της Βορείου Ηπείρου [σ.σ. οι Αλβανοί εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια], έχουν επιδοθεί σε έντονη δραστηριότητα εναντίον της κυβέρνησης των Τιράνων».

Με άλλα λόγια, οι Αλβανοί κατηγορούν την Ελλάδα για… ιμπεριαλισμό, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα προσπαθήσει να προσαρτήσει με την βία την Βόρεια Ήπειρο!

Βέβαια, εφημερίδες της αντιπολίτευσης κατηγορούν τον Ράμα για μυθεύματα και καιροσκοπισμούς, λέγοντας ότι «ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να αυτοπροβληθεί, ο ίδιος και η κυβέρνηση του, ως φλογερός υπερασπιστής των δικαιωμάτων των Αλβανών, που αντιτίθεται με κάθε μέσο στο «μέτωπο του κακού», το οποίο σήμερα, σύμφωνα με τους ίδιους, δεν βρίσκεται μόνο εντός της χώρας αλλά και στο εξωτερικό».

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: