Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ : «ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Καμπανάκι κινδύνου για την Τουρκία έκρουσε ο ίδιος ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, σε λόγο που εκφώνησε στην τελετή για την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, που έγινε την Τρίτη 30/5 στην Άγκυρα.



Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος αρχιστράτηγος, τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι απειλές προς την Τουρκία από πολλές πλευρές, ενώ ο κίνδυνος ακόμα και για ην ίδια την ακεραιότητα της χώρας είναι ορατός.


Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Χουλουσί Ακάρ στις λεγόμενες ασύμμετρες απειλές, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς όπως δήλωσε θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια και η Τουρκιά θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πραγματικό δύσκολο και ακαθόριστο εχθρό μέσα στο ίδιο της το έδαφος, προφανώς εννοώντας την τρομοκρατία, δηλαδή το κουρδικό και… «άλλα». .

 
Όσον αφορά την τουρκική πολεμική αεροπορία, ο Χουλουσί Ακάρ έπλεξε το εγκώμιο της αναφέροντας ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία θεωρείται από τις καλύτερες του κόσμου, ( φυσικά και δεν ανέφερε ότι… εκπαιδεύτηκε από τους Έλληνες στις ατέλειωτες αερομαχίες στο Αιγαίο), και ότι επιτελεί άριστα το έργο της στην υπεράσπιση του εθνικού εναέριου χώρου και στη καταπολέμηση της τρομοκρατίας.


Μαζί με τον αρχηγό της πολεμικής αεροπορίας, αρχιπτέραρχο Abidin Ünal, θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπίσουμε την πατρίδα, είπε τελειώνοντας τον λόγο του ο Τούρκος αρχιστράτηγος.

Πάντως… ο φόβος φυλάει τα έρμα!


TEHDİTLER ÇOK ARTTI = ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: