Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Αυτοί εδώ θα ανέβουν νύχτα στα νησιά μας;…Ούτε σε Σκάφος δεν μπορούν! ( DENİZKURDU-2017)

Ο Θαλασσόλυκος των Τούρκων ξεδοντιάστηκε ή για να είμαστε ακριβείς φάνηκε η γύμνια των Ναυτικών Τουρκικών Δυνάμεων στην μεγαλύτερη υποτίθεται Ετήσια  Ναυτική Άσκηση των Τούρκων!


Στις εικόνες που αποδέσμευσε το Γενικό Επιτελείο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και από άλλες πηγές φαίνεται καθαρά οτι οι Τούρκοι μόνο Ετοιμοπόλεμου δεν είναι !
Στην Εικόνα διακρίνεται οι Ειδικές Δυνάμεις των SAT να προσπαθούν να ανεβάσουν το φουσκωτό στο Σκάφος που αναγκάζεται να σταματήσει και όλα αυτά σε ήρεμη θάλασσα και στο φως της Ημέρας!
Ενώ οι Ελληνικές Δυνάμεις «απονηώνονται «απο Ελικόπτερο της Α.Σ που γλύφει το Πέλαγος …Σε άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων !
Στην Παρέλαση δε  των Ναυτικών Δυνάμεων που πήραν μέρος στην Άσκηση ενώπιον των Στρατηγού Ακάρ διακρίναμε αντί για 9 Υποβρύχια μόλις 5 και τρία CN-235  αντί για πέντε !
Τα  γνωστά κατασκοπευτικά που ρίχνουν και βόμβες και ώς τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουν οι Χειριστές μας και καλά θα  κάνουν να ταρακουνήσουν και λίγο !
..«Δείτε που είναι το περιπολικό σκάφος … Σε σχέση με την «Βολή!»

Μετά την προειδοποίηση του Έλληνα ΥΕΘΑ οτι η Ένταση θα κορυφωθεί αν έχουμε και βολές επιφανείας οι Τούρκοι έβαλαν αλλά στις ακτές τους αν και οι Εκρήξεις ελέγχονται  αν είναι βολές  …«Δείτε που είναι το περιπολικό σκάφος «ώς το αποτέλεσμα που φαίνεται στις Εικόνες !

Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν video προς το παρόν από τον «Θαλασσόλυκο»…
***Η Δύναμη των Ναυτικών Δυνάμεων που ανακοίνωσε και επίσημα το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας  (φώτο) δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τις ασκούμενες Δυνάμεις ...Σύμφωνα και με Τουρκικές πηγές!
Το βλέμμα των Τούρκων Ναυτών  μπροστά στο Στρατηγό Ακάρ  απλά δείχνει πολλά .. Στο video που ακολουθεί ο Ακαρ επισκέπτεται τα Τουρκικά Πολεμικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: