Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Μπορεί ένας «Κούκος» να μην φέρνει την Άνοιξη…Αλλά στο Στράτευμα αυτό δεν ισχύει! (video)

Ο Σοφός Λαός λέει οτι ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη
…Αλλά   αν όμως αυτός ο «Κούκος» είναι στο Στράτευμα και τυχαίνει να είναι και Στρατηγός όλα είναι πιθανά !


Τα εύσημα  πήρε ο Διοικητής της  Πανίσχυρης Μεραρχίας του Έβρου από  τον σχεδιασμό και την οργάνωση της υποστήριξης που παρέχει στα Συμμαχικά Στρατεύματα που πρόκειται να ασκηθούν στην Άσκηση «Noble Jump 2017»! που άρχισαν ήδη να …Καταφτάνουν

…Καταφθάνουν οι Νατοϊκές δυνάμεις των Ενόπλων δυνάμεων διαφόρων κρατών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης!!
Θα περάσουν από τη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στη νατοϊκή άσκηση «Noble Jump 2017», που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία από τις 6 έως τις 14 Ιουνίου.Το Airbus a330  που έφτασε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη μεταφέρει 228 στελέχη.

Αλλά ο Στρατηγός Δημήτρης Κούκος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού   φαίνεται οτι είναι  & για τα δύσκολα και αφού εξασφάλισε τα χερσαία Σύνορα
Τώρα αρχίζει και τις Βολές στη Θάλασσα !!!

Η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ανακοινώνει ότι από 07 έως 08 Ιουνίου (από 08:00 έως 16:00) θα εκτελεστούν βολές, στην  Θαλάσσια περιοχή του  Πεδίου Βολής «ΠΕΤΡΩΤΩΝ».

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται η θαλάσσια ζώνη η οποία περιλαμβάνεται μεταξύ Ακρωτηρίου Αγ. Χαράλαμπου και Ανατολικά μέχρι Ακρωτηρίου Μάκρης, σε απόσταση 31.000 μέτρα από την ακτή.

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή πλωτού μέσου κατά την ώρα των βολών, για την αποφυγή ατυχημάτων.
Να μην μετακινηθούν αντικείμενα, τα οποία εντοπίζονται στη θάλασσα.

Σε περίπτωση ανεύρεσης αντικειμένων να ειδοποιηθούν ΑΜΕΣΩΣ τα Λιμεναρχεία Αλεξ/πολης και Πόρτο Λάγος.
Επίσης παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής της παραλίας «Πετρωτών» για την μετακίνηση μελισσιών (κυψελών) από την παραπάνω περιοχή.
Στρατηγέ  καλή συνέχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: