Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μισή Ντουζίνα Οπλισμένα Τούρκικα F-16 εισέβαλαν στο FIR Αθηνών …Άμεση η απογείωση της Ελληνικής Ετοιμότητας ! (δυο Εμπλοκές )


Με μισή ντουζίνα Οπλισμένα F-16  οι Τούρκοι κρατούν σε ύψιστο βαθμό την επιφυλακή των Μαχητικών μας που και σήμερα εισέβαλαν από το πρωί με τρεις σχηματισμούς  στο Fir Αθηνών , από σε τρία διαφορετικά σημεία !



Το ΑΤΑ απογείωσε 6 Μαχητικά απο Άραξο ,Λήμνο και Σκύρο ,όλα Οπλισμένα , για να αναχαιτίσει τους Τούρκους Χειριστές των Μαχητικών  ,ενώ δύο φορές ενεπλάκησαν με  τα Τούρκικα όταν αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την Περιοχή!


Συγκεκριμένα:   Ζεύγος  Τουρκικών F-16 εισβάλει βόρεια της Λήμνου όπου και εμπλέκεται με Ελληνικά F-16 από την Άραξο  και αναγκάζονται να  αποχωρήσουν την 11:30 !

Την ίδια περίπου ώρα άλλα ζεύγος Τούρκικων F-16  εισβάλει νότια της νήσου Χίου όπου εκεί εμπλέκεται με Ελληνικά F-16 που είχαν απογειωθεί απο τη Σκύρο !


Το επόμενο ζεύγος των Τούρκικων F-16   το πήραν στο Κυνήγι Μαχητικά που απογειώθηκαν απο την Λήμνο αναγκάζοντας το να αποχωρήσει  χωρίς να σημειωθεί Εμπλοκή !


Να σημειωθεί οτι τα Τούρκικα μαχητικά είναι κάθε μέρα σχεδόν όλα Οπλισμένα …Με ότι αυτό συνεπάγεται


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 20η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     3 (3 x 2 F-16)
 
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     6
 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     6
 
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    10
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    12
 
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      2
 
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
 
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: