Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΗΣ…ΣΟΥΔΑΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια καινούργια συνέπεια της πρωτοφανούς κρίσεως στις σχέσεις Τουρκίας και ΗΠΑ, θα είναι, όπως τονίζουν πολλά τουρκικά ΜΜΕ, το άμεσο κλείσιμο της γνώστης αμερικανικής νατοϊκής βάσης του Ιντζιρλίκ, η οποία είχε τεθεί στο στόχαστρο της Άγκυρας μετά το αποτυχόν πραξικόπημα καθώς είχε γραφτεί ότι ήταν ένα από τα αρχηγεία του πραξικοπήματος.


Όπως τονίζουν κυβερνητικοί κύκλοι στην Άγκυρα, η Τουρκιά θα πρέπει να κρατήσει σκληρή στάση έναντι των ΗΠΑ και αυτό που επείγει τώρα είναι να κλείσει οριστικά η αμερικανική βάση του Ιντζιρλίκ, που έχει χαρακτηριστεί σαν φωλιά των πραξικοπηματιών προσκείμενων στον Φετουλάχ Γκιουλέν.


 
İNCİRLİK KAPATILSIN ABD KOVULSUN = ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
Αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτή η εξέλιξη θα σπρώξει τους Αμερικανούς στην βάση της Σούδας στη Κρήτη, για την οποία ήδη γίνεται λόγος για στρατηγική της αναβάθμιση από αμερικανικής πλευράς.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι τι οφέλη θα αποκομίσει η ελληνική πλευρά από μια τέτοια εξέλιξη, ενώ ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην ευρύτερη περιοχή μας και τρίζουν τα θεμέλια της περιοχής.

Εμείς όμως ασχολούμαστε με τους…γκέι και τα δικαιώματα τους!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: