Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

“Να ετοιμαστούμε για πόλεμο με το ΝΑΤΟ”! Υστερία στην Τουρκία πριμοδοτούμενη από τον Ερντογάν

Ο Ardan Zentürk, ένας αρθρογράφος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδα Star, γράφει ότι η Τουρκία θα πολεμήσει  με το ΝΑΤΟ, προσθέτοντας ότι όποιος δεν θέλει να πάρει τα όπλα  πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα τώρα! 


Το σύστημα προπαγάνδας του Ερντογάν σ΄όλο το μεγαλείο του…

Ξεκινώντας από το πρόσφατο γεγονός  με τον  Ατατούρκ να απεικονίζεται  ως εχθρός σε ένα σενάριο πολέμου κατά τη διάρκεια ασκήσεως του ΝΑΤΟ στη Νορβηγία , την βοήθεια από τις ΗΠΑ σε κουρδικές δυνάμεις στη Συρία και βέβαια την δικαστική υπόθεση εναντίον του τουρκοιρανού  εμπόρου χρυσού Reza Zarrab ο Zentürk στο περιοδικό Star γράφει ότι ο Τραμπ είναι “μαριονέτα των σιωνιστών” που θέλουν να επιτεθούν στην Τουρκία.

Ο αρθρογράφος ζητά το κλείσιμο της βάσης του Ιντσιρλίκ και επιμένει ότι  μια σύγκρουση μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη. «Είναι σαφές ότι θα πολεμήσουμε μια μέρα. … Συνιστώ σ΄όσους λένε «δεν είμαι μέρος αυτού του αγώνα, η περιουσία μου και η άνεση μου έρχονται μπροστά στη χώρα μου» να εγκαταλείψουν τη χώρα σήμερα ».

Η εφημερίδα Yeni Şafak, ένθερμος υποστηρικτής του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της κυβέρνησης, έγραψε την Κυριακή ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία το 2018.

Η εθνικιστική εφημερίδα Aydınlık ζήτησε την Κυριακή το κλείσιμο των βάσεων του ΝΑΤΟ στην Τουρκία.

Ο Γιάλτσιν Τότσου, βασικός σύμβουλος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε τη Δευτέρα ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται πίσω από όλα τα κτύπημα στην Τουρκία, δηλώνοντας ότι είναι καιρός να επανεξεταστει η ένταξη στη συμμαχία.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: