Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ- TO BINTEO ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στη κρατική τηλεόραση είπε ότι «για αυτές τις ανθρώπινες ζωές που θρηνούμε και για αυτές τις περιουσίες που καταστράφηκαν, επιτέλους να αποδοθούν ευθύνες».


Σημείωσε ότι υπέβαλε στην εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου μηνυτήρια αναφορά «έτσι ώστε κι εγώ με τη σειρά μου, να συνδράμουν ώστε αυτή τη φορά κάποιοι και κάποιες να τιμωρηθούν»
Για να καταλάβουμε!
Μήνυση στον εαυτό της και τους αντιπεριφερειάρχες της έκανε η Ρενα;
Δεν παίζονται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Το θράσος τους δεν έχει όρια!
Για την ώρα η ωραία Ρένα μένει εξαφανισμένη!

Αν ήταν στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ή κανένας άλλος πρωθυπουργούς θα είχε βγει όλο το σιχαμένο πολιτικό σινάφι της Αριστεράς και θα φώναζαν Δολοφόνοι…..

Κι όμως η κ. Δούρου τον Απρίλιο του 2014 έλεγε ότι της αρκούν 6 μήνες για έναν πλήρη αντιπλημμυρικό σχεδιασμό! Προκειμένου να επιτεθεί στον τότε περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό έλεγε:

«Όλα τα αντιπλημμυρικά και τα έργα διευθέτησης των ρεμάτων, ο σχεδιασμός των λεκανών απορροής, η οριοθέτηση και αποτύπωση των ρεμάτων, θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα γενικό αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, σε επίπεδο τουλάχιστον λεκάνης απορροής.

Ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να εκπονηθεί μέσα σε έξι μήνες.

Αυτός ο αποσπασματικός σχεδιασμός που ακολουθεί και η Παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη, είναι που οδήγησε σε καταστροφές στις αρχές του 2013, και τον Νοέμβρη του ίδιου έτους στο Καματερό.

Όταν χάθηκε μία ζωή, καταστράφηκαν περιουσίες, προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές».
Ευλογα προκύπτει το ερώτημα: Αφού χρειάζονταν μόνο έξι μήνες, τι πήγε λάθος τρία χρόνια μετά. Τότε η κ. Δούρου ένιωθε θυμό για τη χαμένη ζωή. Σήμερα θρηνούμε 16…
Δείτε τι δήλωνε η Δούρου στην Κοκκινιά το 2014


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: