Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Μπουτάρης ο προκλητικός: «είναι ντροπή να λέμε ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική».


Την εκτίμηση ότι το συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη δεν βοηθάει στη διαπραγμάτευση έκανε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας ότι «η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή».






 
Ο κύριος δήμαρχος, μάλλον στεναχωρημένος από την χθεσινή τεράστια συγκέντρωση, μιλώντας στο ΑΠΕ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή. Όταν πας να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει να δεις και τα προβλήματα του άλλου. Οι αλυτρωτικές τάσεις πρέπει να τελειώνουν.

Δεν είναι μόνο το όνομα. Εάν οι γείτονες εξακολουθούν να έχουν στο Σύνταγμα τους αλυτρωτικές τάσεις, δεν αλλάζει το θέμα».

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο είπε πως «η χθεσινή εκδήλωση δεν βοηθάει καθόλου την διαπραγμάτευση και δεν λύνει το πρόβλημα» ενώ πρόσθεσε λέγοντας πως «ο συμβιβασμός δεν είναι κακή λέξη».
Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους, παρατήρησε: «Δεν είναι η πρώτη φορά.

Και για τους Τούρκους και τους Εβραίους με κατηγορούν επειδή έχω συγκεκριμένη γραμμή» είπε μάλλον συνηθισμένος στην γιούχα.
Εμείς απλά να το θυμίσουμε ότι τον έχουν αποδοκιμάσει και οι Πόντιοι και οι οπαδοί της πρώην του ομάδας του ΑΡΗ....

 www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: