Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Μερικοί λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες θα πολεμήσουν οπωσδήποτε και με λύσσα.

Οπωσδήποτε ο πόλεμος είναι το χειρότερο εφεύρημα του ανθρώπου και η απόλυτη κατάπτωση του ανθρωπίνου είδους όταν όμως είναι αναπόφευκτος.....πατήρ πάντων πόλεμος (Ηράκλειτος)

Εδώ δεν πάμε εμείς για πόλεμο με κανέναν λαό, αλλά μας πάει ο νέο-Οθωμανός σουλτάνος με το ζόρι σε πολεμική αναμέτρηση με τον τουρκικό στρατό .
Καλά είναι λοιπόν να ανασκουμπωθούμε και να κάνουμε κάποιες σοβαρές σκέψεις και κάποια ψυχολογική προετοιμασία σαν λαός.
Οπωσδήποτε θα πολεμήσουμε Για την πατρίδα μας , για τις οικογένειες μας και  για τον Χριστό και την Παναγία μας
Κάποιοι ακόμη λόγοι που θα πολεμήσουμε οπωσδήποτε είναι οι εξής:
  • Ένας λόγος είναι γιατί ο Έλληνας αδικήθηκε από τους Ευρωπαίους και λοιπούς ….φίλους και του πέρασαν εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια μια θηλιά στον λαιμό του και τον πνίγουν κάθε μέρα πιο πολύ με αποτέλεσμα  πολλοί εκ  των Ελλήνων να μην  έχουν πια και πολλά να χάσουν, ίσα, ίσα το βλέπουν  σαν κάποια απελευθέρωση ή διέξοδο από τα οικονομικά τους αδιέξοδα.
  • Ένας ακόμη λόγος είναι γιατί αν η Τουρκία (οι κυβερνήσεις της) ήταν πραγματικά μια χώρα που ήθελε την καλή γειτονία και τον εκδημοκρατισμό της με όσα αγαθά φέρνει αυτός, δεν θα εξοπλιζόταν με τέτοιους ρυθμούς που παρέσυραν και εμάς στην οικονομική μας καταστροφή (χάρη βέβαια και σε όσους έχωσαν ακόμη και το κεφάλι τους στο βάζο με το μέλι)
  • Ένας λόγος επίσης είναι γιατί οι τούρκοι μας αποκαλούν Γιουνάνες και την χώρα μας Γιουνανιστάν, δηλαδή γη της Ιωνίας. Ποια Ιωνία; Μας έσφαξαν από το 1919 ως το 1923 και μας ξερίζωσαν από τα Άγια χώματα μας με συνοπτικές διαδικασίες με αποτέλεσμα η μοναδική Ιωνία που υπάρχει σήμερα να είναι η Νέα Ιωνία!!!!.
  • Ένας σημαντικός λόγος ακόμη είναι γιατί εμείς οι Έλληνες δεν μπορούμε να χωνέψουμε τις προδοσίες του 1974 και του 1996, όπου και στις δύο περιπτώσεις αν είχαμε ικανές πολιτικές ηγεσίες σήμερα δεν θα μιλούσαμε για τουρκική επιθετικότητα αλλά θα μίλαγαν οι τούρκοι για ειρήνη και φιλία και άλλα τέτοια όμορφα τα οποία λέμε εμείς σήμερα.
  • Ένας πάλι λόγος είναι ότι το θέλουμε δεν το θέλουμε είναι στο αίμα  μας το αρχαίο Ελληνικό DNA του πολεμιστή για την ελευθερία και αυτό το κουβαλάμε όλοι μας σαν κληρονομιά από τους αρχαίους προγόνους μας.
  • Ένας λόγος είναι ότι η σχέση μας με την τουρκία είναι ένα σπιράλ θανάτου αφού όσο περνάνε τα χρόνια ο πληθυσμός τους αυξάνεται και ο δικός μας μειώνεται. Παράγουν δικά τους οπλικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής την ίδια στιγμή που δεν παράγουμε ούτε σπίρτα. Οπότε είναι θέμα λίγων χρόνων να μας καταπιούν χωρίς να πέσει ντουφεκιά. Ίσως ισχύει εδώ το «ουδέν κακόν αμιγές καλού»  .
  • Σημαντικότατος λόγος είναι και εκδίκηση για το αίμα των αδικοχαμένων πιλότων μας από τα Ίμια μέχρι την Κίναρο και από τον Ηλιάκη μέχρι όλα τα παλικάρια μας της πολεμικής μας αεροπορίας που χάθηκαν εξ αιτίας των τούρκων τα τελευταία 20 χρόνια.  Αλλά και τους Έλληνες Ήρωες της Κύπρου μας από τα χρόνια της ΕΟΚΑ μέχρι τον Σολωμό Σολωμού και τον Τάσο  Ισαάκ .
  • Ένας σοβαρός λόγος που θα πολεμήσουμε σαν Έλληνες είναι γιατί οι τούρκοι περίμεναν να εξασθενήσουμε οικονομικά ώστε να μας χτυπήσουν την ώρα που μας γονάτισαν οι φίλοι και σύμμαχοι μας που πάντοτε απεδείκνυαν ότι τελικά ήταν φίλοι και σύμμαχοι των τούρκων
  • Για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ένας ακόμη λόγος είναι γιατί οι εκκλησίες μας στην κατεχόμενη Κύπρο και Μικρά Ασία έγιναν αποχωρητήρια ή στην καλύτερη περίπτωση στάβλοι και αποθήκες .
  • Άλλος λόγος  είναι το γαμώτο της υπόθεσης. Μας είχαν 500 χρόνια σκλάβους, μας έσφαξαν, μας βίασαν, μας έκαψαν επανειλημμένα σ’ αυτά τα 500 χρόνια σκλαβιάς και σήμερα θέλουν να μας κοπιάσουν και πάλι.  Ε, αϊ σιχτίρ λοιπόν.

Το 1940 όταν ο ημίτρελος  Μουσολίνι  (κάτι σαν τον Εντογάν σήμερα) κήρυξε  τον πόλεμο στην Ελλάδα , οι ένοπλες δυνάμεις μας ήταν πολύ πιο  αδύναμες τεχνολογικώς και ποιοτικώς απ’ ότι είναι σήμερα  συγκρινόμενες με τις τουρκικές  .
Το πολεμικό μας Ναυτικό κατατάσσεται στα καλύτερα Πολεμικά Ναυτικά του ΝΑΤΟ μακράν της θέσεως του τουρκικού ΠΝ.
Η Πολεμική μας αεροπορία είναι ένα κόσμημα και ένα καύχημα για την πατρίδα όταν η ΠΑ του Ισραήλ που θεωρείται η καλύτερη στον κόσμο λέει κατά λέξη για τους Έλληνες πιλότους « Προσκυνάμε τους καθηγητές».
Ο Ένδοξος Ελληνικός μας στρατός είναι και θα είναι πάντοτε ένας από τους καλύτερους στρατούς στον κόσμο χάριν στην ευφυΐα και του απλού Έλληνα στρατιώτη και την άρτια εκπαίδευση και ηγεσία των Ελλήνων υπαξιωματικών και αξιωματικών του.
Τι να πει κανείς για το τρομερό μας Πυροβολικό που την αξία του την γνωρίζουν και την τρέμουν πάντοτε οι εχθροί μας λόγω τις ακρίβειας στις βολές του και της τρομερής προστασίας που προσφέρει στα στρατεύματα μας.
Για τις ειδικές μας δυνάμεις τι να πούμε πια.
Όταν οι παγκόσμιες Ελίτ των ειδικών δυνάμεων παγκοσμίως   θεωρούν τιμή τους και καθήκον τους να συνεκπαιδευτούν με τις ειδικές μας δυνάμεις…..
Όταν το κατόρθωμα των κομάντος μας στην Κύπρο το 1974 διδάσκεται σαν μάθημα και σαν παράδειγμα προς μίμηση στα σχολεία των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ….
Έλληνα μη φοβάσαι και δώσε την ψυχή σου αν οι εχθροί μας ξεκινήσουν οτιδήποτε εναντίον της Πατρίδας μας.
Έχουμε το δίκαιο και τον Θεό με το μέρος μας και τις Καλύτερες Ένοπλες Δυνάμεις του Κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: